Menu Sluiten

Lekdetectie Tegen Waterschade

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Smart Home – Lekdetectie Tegen Waterschade – Lekdetectie – Voorkomen Waterschade – Waterbeveiligingssystemen – 

Wenst u meer info over lekdetectie tegen waterschade kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Lekdetectie Tegen Waterschade

Douche | Badkamer Accessoires | Domotica | Keuken | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lekdetectie tegen waterschade

home dakwerken gevelbekleding houtskeletbouw kluswerken lekdetectie renovatie schrijnwerk ramen deuren houten terras houten multiplex trap op maat betonnen trap op maat offerte contact gastenboek lekdetectie voorkom waterschade contacteer ons om uw lekken te laten detecteren. Snelle betaalbare service. Vragen afspraak lekdetectie specialist in lekdetectie en uw garantie op een snelle interventie. Wij sporen lekken op in water en gasleidingen. Lekken opsporen lekken opsporen is een vak apart. We begrijpen dat u graag een snelle interventie wenst en daar zijn wij zeer flexibel in. Iets wat zowel verzekeringsmaatschappijen experts aannemers installateurs bedrijven ziekenhuizen syndici architecten als particulieren kunnen appreciren lekdetectie tegen waterschade schatting aanvragen De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Als wij het zelf mogen oploss.

catalogus contacteer ons nieuws faq algemene voorwaarden home waterbehandeling huishoudelijk gebruik industrieel gebruik osmose drinkwatersysteem waterfilter lekdetectie waterschade in huis voorkomen syr armaturen filtertechniek drukregeling beveiligingskraanwerk veiligheidskranen systeem vulwaterbehandeling verwarmingskraanwerk vraag een gratis adviesgesprek lekdetectie lekdetectie een waterlek opsporen vochtige plekken op de muur of op het plafond een parketvloer die op sommige plaatsen begint te verkleuren een hoger waterfactuur dan anders deuren die plotseling lijken te klemmen hellip er zijn verschillende manieren waarop waterschade tot uiting kan komen Een alternatief voor lekdetectie tegen waterschade Eeacuten ding is echter zeker waterschade kan enorm veel problemen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om dit zo goed mogelijk te voorkomen. Dat kan aan de hand van lekdetectie. In deze rubriek gaan we dieper i.

Wetenswaardigheden over Lekdetectie tegen waterschade

.