Menu Sluiten

Waterdetectiesysteem

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Smart Home – Lekdetectie Tegen Waterschade – Lekdetectie – Voorkomen Waterschade – Waterbeveiligingssystemen – 

Wenst u meer info over waterdetectiesysteem kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Waterdetectiesysteem

Keuken | Domotica | Badkamer Accessoires | Douche | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waterdetectiesysteem

om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen waterdetectiesysteem kostenraming Menu home badkamers verwarming waterbehandeling keuken hernieuwbare energie contact zoeken vacatures nieuws tips amp advies maak een afspraak website voor professionals languages nederlands franccedilais menu lambrechts badkamers amp verwarming waterbehandeling waterdetectie waterdetectie. waterlekken zijn een stil probleem en doen zich voor op verborgen plaatsen waardoor je het vaak te laat door hebt en waterschade vaak al grote vormen heeft aangenomen. Daarom is het noodzakelijk om waterlekkages zo snel mogelijk op te sporen Wat omvat waterdetectiesysteem Waterdetectieapparatuur signaleert water in jouw woning op verborgen plaatsen waar het absoluut niet mag voorkomen. Zodra de waterdetector een waterlekkage ontdekt bijvoorbeeld door defecte toestellen een leidingbreuk of binnensijpeling van buitenaf gaat er een alarm af. Op die manier kan je de lekkage meteen stoppen en wateroverlast h.

.

Gegevens over Waterdetectiesysteem

.