Menu Sluiten

Voorkomen Waterschade

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Smart Home – Lekdetectie Tegen Waterschade – Lekdetectie – Voorkomen Waterschade – Waterbeveiligingssystemen – 

Wenst u meer info over voorkomen waterschade kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Voorkomen Waterschade

Domotica | Badkamers | Badkamer Accessoires | Douche | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Voorkomen waterschade

catalogus contacteer ons nieuws faq algemene voorwaarden home waterbehandeling huishoudelijk gebruik industrieel gebruik osmose drinkwatersysteem waterfilter lekdetectie waterschade in huis voorkomen syr armaturen filtertechniek drukregeling beveiligingskraanwerk veiligheidskranen systeem vulwaterbehandeling verwarmingskraanwerk vraag een gratis adviesgesprek lekdetectie waterschade in huis voorkomen safet safe tech waterschade in huis voorkomen waterschade is een absolute nachtmerrie zowel voor woningen als voor bedrijfsgebouwen. Toch komt deze vorm van schade regelmatig voor maar liefst van alle schadeclaims in een brandverzekering hebben te maken met waterschade. Dit kan gaan om waterschade van buitenaf of door leidingbreuken of lekkage voorkomen waterschade zijn zeer gegeerd Het water dat hierbij vrijkomt gaat.

facebook twitter instagram contacteer ons leynseelstraat avelgem home ons vak sanitair wellness verwarming airco amp ventilatie onderhoud amp herstellingen lekdetectie over ons nieuws media contact lekdetectie last van drukverlies op uw verwarmingstoestel een vochtplek op uw muur of is uw parket omhoog gekomen wellicht heb je een lek in uw leiding. Windels spoort de lekkage op door een lekdetectie onderzoek uit te voeren zonder onnodig hak of breekwerk. Een lek van mm kan liter water per uur laten wegvloeien onderschat dus zeker de gevolgen van een lekkage niet wanneer er niet tijdig wordt ingegrepen ontstaat er naast waterschade ook risico op roestschade schimmelvorming en aantasting van de constructie. Onderneem dus tijdig actie.

Sterke info over Voorkomen waterschade

logo van der aa over ons dakrenovatie dakreiniging gevelreiniging contact offerte dakrenovatie asbesthoudende ondergronden mogen niet meer gereinigd worden en vlaanderen moet asbestvrij zijn tegen . Daarom werd van der aa bv ook specialist in dakrenovaties naast gevelreiniging en dakreiniging. Een dakrenovatie is nodig om waterschade te vermijden instortingsgevaar te voorkomen en om de dakbedekking langer te laten meegaan. Kies bij schade aan uw dak meteen voor een herstelling of een dakrenovatie om grotere problemen te voorkomen. Van der aa bv werkt voor uw dakrenovatie in twee fases. Fase verwijderen van de bestaande dakpannen of asbestleien alle soorten dakpannen n asbestleien worden op een veilige manier van het dak verwijderd door onze geschoolde vakmannen. Wij beschikken over het beste materiaal om op de veiligste en de meest kwalitatieve manier te kunnen werken meer over voorkomen waterschade Asbestleien worden tijdens een dakrenovatie op de meest veilige manier verwijderd waardoor uw leefomgeving zich geen zorgen moet maken voor besmetting . Realisaties fase de dakrenovatie .