Menu Sluiten

Waterbesturing

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Smart Home – Lekdetectie Tegen Waterschade – Lekdetectie – Voorkomen Waterschade – Waterbeveiligingssystemen – 

Wenst u meer info over waterbesturing kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Waterbesturing

Domotica | Douche | Keuken | Badkamers | Badkamer Accessoires | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waterbesturing

gepex is actief in de watersector. en is gevestigd te hasselt belgi waterbesturing raming aanvragen Onze activiteiten bestaan uit het ontwikkelen produceren leveren plaatsen onderhouden en beheren van waterzuiveringsinstallaties voor huishoudelijk iba en kwzi en industrieel afvalwater installaties voor opvang filtering buffering vertraagd afvoeren infiltreren en herbruiken van regenwater besturing en bewakingssystemen voor bovenstaande installaties als dynamisch en vooruitstrevend bedrijf spelen wij flexibel in op de wensen van onze opdrachtgevers en gaan samen met hen op zoek naar de beste oplossing. Dankzij jarenlange ervaring en expertise staat ons onderhoudsteam garant voor een efficint beheer van uw installatie Toekomstmogelijkheden waterbesturing Gepex is actief in belgi frankrijk spanje nederland griekenland de verenigde staten en australi. Contact producten watertreatmanagecontrol .

.

Meer info over Waterbesturing

.