Menu Sluiten

Waterbeveiligingssystemen

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Smart Home – Lekdetectie Tegen Waterschade – Lekdetectie – Voorkomen Waterschade – Waterbeveiligingssystemen – 

Wenst u meer info over waterbeveiligingssystemen kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Waterbeveiligingssystemen

Domotica | Badkamers | Badkamer Accessoires | Douche | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waterbeveiligingssystemen

elektriciteitswerken betonboringen poortautomatisatie zonnepanelen satelliet multiroom multisource video en parlofonie domotica inbraak en brandbeveiliging domotica wat is domotica domotica is een intelligent beheersysteem dat de volledige elektrische installatie van uw woning stuurt maar met als doel een verhoogd comfort veiliger huis groter woonplezier en zuiniger energieverbruik. Voorbeelden van domoticagebruik in de woning bij het openen van je voordeur schakelt het systeem voor jou bepaalde verlichting in en brengt de verwarming naar de comfortstand. Zonder dat je ook mr schakelaar aanraaktverlichting kan dus volledig automatisch geregeld worden en verschillende lichtbronnen kunnen met n schakelaar bediend worden. Zo kan men bepaalde sferen of scnes creren als bv. Tv wil kijken een boek wil lezen met gezin in eethoek dineren naast verlichting kunnen ook andereelektrische verbruikers door het domoticasysteem geregeld worden. Zo kunnen audiohifi en videotv dvd satelliet pc automatisch worden aangestuurd als jij een bep.

home particulieren professionelen referenties opleidingen webshop contact home particulieren professionelen referenties opleidingen webshop contact wat is domotica huisautomatisering wordt in de volksmond domotica genoemd. Met een domoticainstallatie worden allerlei taken geautomatiseerd waterbeveiligingssystemen prijs Denk bijvoorbeeld aan de verlichting rolluiken en verwarming. De mogelijkheden van een domoticasysteem zijn erg uitgebreid en vaak afhankelijk van het gekozen merk. Door haar flexibiliteit en schaalbaarheid kiezen wij voor de domoticaoplossing van loxone. Standalone vs domotica er zijn verschillende standalone oplossingen op de markt dit zich op n aspect toespitsen zoals een slimme thermostaat of een slim bewakingssysteem. Deze rekenen wij niet als domotica Wat beogen we met waterbeveiligingssystemen Bij domotica gaat het immers over een integratie van verschillende systemen zoals de verlichting beveiliging zonwering audio enz. Enkel op deze manier kan men ten volle van de voordelen van een domoticasysteem genieten. Waarom kiezen voor domotica is een goede.

Informatie over Waterbeveiligingssystemen

home elektriciteitswerken domotica groene stroom contact privacy policy luxe en veiligheid met domotica mail ons domotica video en parlofonie domotica luxe en veiligheid met domotica uw verlichting en verwarming automatiseren uw huis optimaal beveiligen met video en parlofonie antiinbraaksystemen branddetectie en camerabewaking een goed genstalleerd domoticasysteem gft u die luxe en veiligheid. En waar vindt u dat bij elektriciteitsspecialist van mechelen in schoten domotica van topmerken van mechelen werkt met een team van gediplomeerde elektriciens. Zij installeren uw domoticasysteem zodat het uw wensen hondstrouw opvolgt. En gebruiken alleen topmerken als qbus en nikobus. Met andere woorden domotica van van mechelen laat u nooit in de steek. Besparen op energie met uw domoticasysteem domotica in uw woning installeren is nt eenvoudig. Laat het dan ook over aan een specialist van mechelen in schoten.